...telefonovat přátelům, vyspravit něco v domácnosti, co už dlouho odkládám, dobrovolničit on line doučováním nebo posláním energetických tyčinek pro zdravotníky.....  ale vždyť moje všednodenní povinnosti mě i tak zaměstnávají naplno a sám/sama mám všeho plný kecky a ještě pořád nejsme na vrcholu, aby byla aspoň naděje, že brzy začne nakažených ubývat!

Možná se zamýštíte nad svou situací tak nějak podobně jako já.

 

Napadlo mě dnes ráno vzít to za opačný konec:

Co tak Zajet na hlubinu a vrátit se ke kořenům své víry? Obnovit život modlitby, lásky k sobě i k bližnímu a nechat se vést svým Pánem tam, kam chce on sám.

 

Zvažuji jednu nabídku, která by mohla vypadat asi takto:

Nabízím modlitbu nad Písmem během 6 týdnů nad společenými texty s možností sdílení a impulsy ke křesťanskému životu. Jako příležitost znova se vědomě rozhodnout pro Pána a v Jeho blízkosti čerpat sílu a světlo k obnově křestního obdarování.

 

Instrukce bych ráda zveřejnila v těchto dnech a počátkem listopadu bychom začali, pokud se nějaký zájemce najde.

 

Máme teď pár dnů na to zvážit svoje priority a rozlišit, kolik času můžeme a chceme každý za sebe dát a jestli vůbec do toho jít. Uvítám zpětnou vazbu a prosím o trpělivost vůči mým technickým neznalostem, vrátila jsem se na Signály po delší době, abych sdílela to, čím se cítím obdarovaná a zároveň pro sebe načerpala ze společenství.

 

Díky a budu se těšit na reakce.